Elite Hotell Örebro

Hotellkedjan Elite har valt att fokusera på att lägga sina hotell i äldre byggnader. Så är även fallet i Örebro där hotellet är beläget i en byggnad från 1858. I och med att det ligger så centralt och i närheten av Örebro Slott är det ett första val för många som vill ha bo på ett hotell nära stadskärnan och stadens stora turistattraktion.

Rum

Det finns flera olika rum att välja på beroende på hur många det som ska bo på Elite hotell i Örebro och vilken bekvämlighetsnivå man vill ha. Sammanlagt finns 133 rum att välja på om du vill boka hotell i Örebro här. Lägst pris, för den som kommer själv, är det på ”Standard” enkelrum. Här finns en 90cm bred säng, en dusch och ett skrivbord. Ett klassiskt och snyggt hotellrum som bjuder på en skön vistelse.hotell i Örebro

Billigaste alternativet för två personer är dubbelrummet ”Superior”. Här finns en säng som är 140cm bred. Inredningen är, i likhet med de andra rummen, modern och några av dem är helt nyrenoverade. Om behov av minibar, strykjärn eller strykbräda finns bör man säga till om det eftersom det enbart är vissa rum som är utrustade med detta.

Utöver det finns rummen Superior med bredare säng, Deluxe som är extra stora rum, Familjerum för familjen samt Juniorsvit och Svit.

Incheckning sker från klockan 14 och utcheckning innan klockan 12. Däremot erbjuder de senare utcheckningstider vissa söndagar. För de som kommer för tidigt till hotellet kan även bagage låsas in i bagagerum fram till att incheckning kan genomföras.

Konferens & Restaurang

Elite erbjuder ett mycket bra konferensutbud för de som vill vara på hotellet över dagen eller bo kvar och fortsätta konferensen dagen efter. Som mest kan 300 personer komma på konferens samtidigt. När det är dags för middag finns flera restauranger att välja mellan. Hotellet driver själv restaurangerna Slottskällaren och Slottskrogen men här finns även Paolós som är en italiensk restaurang samt The Bishop´s Arms som är känd för deras mycket breda ölutbud.