Marieberg Galleria

Är du på jakt efter 70-talskläder till en fest, en mungiga eller kanske bara ett par nya hörlurar? Utbudet i Marieberg Galleria i Örebro är stort, och du bör kunna hitta det du söker – även om det är något så spritt som 70-talsskor eller en mungiga. Gallerian har ett 80-tal butiker och följaktligen också ett ganska stort urval av produkter att köpa.

Exempel på butiker

Det finns flertalet klädbutiker i Marieberg Galleria. Till exempel:

Cubus. Cubus är en välkänd kedja med mode för både herrar och damer. De har butiker över hela landet och så även i Örebro och Marieberg Galleria. Visserligen hittar du kanske inte 70-talskläder här – utan mer mode som är lämpat för 2010-talet.

Dinsko. Ännu en populär klädbutik med butiker över hela landet. Här är det dock skor som står i fokus.

Flying Tiger. En butik som har det mesta och säljer det till ett billigt pris. Perfekt för dig som vill shoppa mycket ­– för lite. Här finns till exempel brädspel, köksprydnader och godis.

Gina Tricot. Ytterligare en stor klädbutik. Här hittar du både trendigt mode men också andra typer av kläder.

Event

I Mariebergs Galleria hålls regelbundet event. Till exempel har ett evenemang ägt rum där besökande i gallerian har fått träffa spela från Örebro Hockey. Det var inte bara mingel det var frågan om – till exempel kunde besökarna utmana dem i TV-spel och tävla om priser.

Sedan kan givetvis olika butiker ha events. Butiken Panduro har till exempel bjudit in till pyssel och andra aktiviteter ett flertal gånger. Något annat som är värt att hålla utkik efter är de kuponghäften som släpps med jämna mellanrum. I dem finns mängder av rabatter och erbjudanden.

Hitta hit

Att hitta hit är enkelt. Från Örebro centralstation är det bara att köra ut på Östra Bangatan och fortsätta in på Södra Infartsleden. Efter att ha åkt där i nästan en kilometer är det bara att svänga in på E18 mot Göteborg/Oslo.

Sedan ligger du kvar på E18 i ungefär en halvmil. Vid korsningen vid Trafikplats Marieberg håller du sedan höger och följer skyltarna för väg 51. Detta i riktning mot Norrköping. Därefter tar du första avfarten i nästkommande två rondeller och rakt fram i den tredje.

Tänk som vanligt på att bland annat väder, trafik och vägbyggen kan påverka körningen och vilka svängar du tar.